Architecture
/
House in Goido

House in Goido is a minimalist home located in Nasa, Japan, designed by Fujiwarramuro Architects. The clients requested that the home be designed to be relatively private while maintaining a well-lit and comfortable interior environment. The architects decided to build four volumes to comprise the whole of the residence. (11)

Name: House in Goido

Designer: Fujiwarramuro Architects

Location: Nasa, Japan

House in Goido is a minimalist home located in Nasa, Japan, designed by Fujiwarramuro Architects. The clients requested that the home be designed to be relatively private while maintaining a well-lit and comfortable interior environment. The architects decided to build four volumes to comprise the whole of the residence.

The complex spatial configuration included several semi-outdoor exterior spaces that resemble atriums or public plazas. Ascending from the staircase one emerges into a central plaza that forms the core of the structure. A skylight illuminates that various volumes with an abundant amount of natural lighting.

[polldaddy poll=7019630]

via

About the Author
Leo Lei - I am an entrepreneur focused on promoting well-designed architecture and products. I have an insatiable appetite for travel and new experiences, and I also literally have an insatiable appetite.
Add New Comment
Related Posts
Home Accessories
11+ Bottle Humidifier
By 11+
$90.00
Phone Accessories
11+ iPhone 6 Color Case
By 11+
$35.00
Laptop Accessories
11+ Felt Case - iPad Mini
By 11+
$45.00
Home Accessories
11+ Bottle Humidifier Mini
By 11+
$60.00
Home Accessories
Dish 60: Brass
By Minimalux
$210.00
Furniture
Afteroom Chair
By Menu
$350.00
Dining Accessories
Perimeter Tray
By Ladies & Gentlemen
$195.00
Dining Accessories
Beer Foamer
By Menu
$30.00
Home Accessories
Bulb: Brass
By Minimalux
$350.00
Electronics
11+ Sound1
By 11+
$85.00
Architecture
Beach Avenue
By Schulberg Demkiw Architects
View
Architecture
Lotus Haus
By Smart Architecture
View
Architecture
House 2M
By Salworks
View
Architecture
Trotman Renovation
By Splyce Design
View
* = required field