Dec 02, 2021 / Interiors
Certo by cov studio

Certo is a minimal space located in Seoul, South Korea, designed by cov studio. The interior features a natural landscape propagating from the entryway, with raw materials such as concrete and stainless steel adding to the mystique of the space. The exterior facade was provided with a new skin that reflects both its surrounding context, as well as the space within. An array of tubular lights outfitted with stainless steel are complimented by adjacent steel racks. The raw and sterile nature of the space shifts the focus to the pieces on display. Certo has three floors consisting of showrooms on the 1st and 2nd floor and an office on the 3rd floor. The studio pursued the brand philosophy and characteristics of the old house as minimally as possible by using structural lines, metal materials, rough textures, and wood materials. It allows you to enter into a new experience.

Photography by Yongjoon Choi