Feb 20, 2019 / Interiors
Cal Jordi&Anna by Hiha Studio

Cal Jordi&Anna is a minimal house renovation located in Lleida, Spain, designed by Hiha Studio. The project consisted of updating and adapting an existing building to the present, to new materials, to new ways of life. The main approach of the project was to empty the existing building in a selective way in order to attain the project aims and provide for the functional needs of the clients. This void allowed for the elimination of existing elements and for a reduction in the amount of surface requiring remodeling and thereby provides economic savings for the client. This decrease in remodeling area allowed us to provide the functional needs required by customers almost automatically. New visuals and relationships were also generated between the new rooms, both vertically and horizontally.