Feb 28, 2014 / Interiors
Cobble Hill by Co Adaptive Architecture

Cobble Hill is a minimalist house located in New York, designed by Co Adaptive Architecture. This approx. 675 square foot, corner apartment was gut renovated, and changed from being a one bedroom to a two bedroom unit. We exposed the existing brick wall, and opened up the kitchen to the living space. A custom sliding counter, made from a re-claimed bowling alley floor, provides flexibility between a larger kitchen and a big table for dinner parties. (1)

Name: Cobble Hill

Designer: Co Adaptive Architecture

Location: Brooklyn, New York

Year: 2014

Cobble Hill is a minimalist house located in New York, designed by Co Adaptive Architecture. This approx. 675 square foot, corner apartment was gut renovated, and changed from being a one bedroom to a two bedroom unit. We exposed the existing brick wall, and opened up the kitchen to the living space. A custom sliding counter, made from a re-claimed bowling alley floor, provides flexibility between a larger kitchen and a big table for dinner parties. New York City apple boxes contribute a playful and budget conscious approach to upper cabinets. Custom copper piping fixtures deliver the water in the kitchen and the bath, exposing some of the plumbing elements that are normally hidden from view.

[polldaddy poll=7837776]